Η Meducation ιδρύθηκε το 2012 με στόχο να παρέχει εκπαιδευτικά προγράμματα πρώτων βοηθειών σε πολίτες, σώματα ασφαλείας, ένοπλες δυνάμεις, επαγγελματίες υγείας και εταιρείες. Προσφέρει μια σειρά από βασικά και εξειδικευμένα σεμινάρια πρώτων βοηθειών μεγάλου εύρους στον προνοσοκομειακό χώρο καλύπτοντας έτσι όλες τις σύγχρονες ανάγκες εκπαίδευσης σε αστικό και μη περιβάλλον. Στη Meducation εκπαιδεύουμε ομάδες ατόμων αλλά και μεμονωμένα άτομα, μέσα από μια σειρά πιστοποιημένων σεμιναρίων, αναγνωρισμένων από διεθνείς επιστημονικούς φορείς. Η εκπαιδευτική μας ομάδα αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες υγείας πρώτης γραμμής στο τραύμα αλλά και στην αναζωογόνηση (ιατροί, νοσηλευτές, μαίες, διασώστες και νοσοκόμοι μάχης), που οι περισσότεροι εξ’αυτών αυτών είναι εκπαιδευτές ενηλίκων, εκπαιδευτές ΛΑΕΚ και εκπαιδευτές σε διεθνείς εκπαιδευτικούς οργανισμούς (ERC/AHA/NAEMT/NHSQ/IATSIC).

Τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα:    Meducation, GR

Οι εκπαιδευτές μας είναι διακεκριμένα εν ενεργεία στελέχη του κλάδου της υγείας, των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας με πολυετή εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης και με πιστοποιήσεις διεθνών εκπαιδευτικών οργανισμών.

Ο χώρος μας διαθέτει αίθουσες εκπαίδευσης με υπερσύγχρονα εποπτικά μέσα, ειδικά διαμορφωμένες για την φιλοξενία μεγάλου αριθμού ατόμων και με όλες τις απαραίτητες ανέσεις για ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον εκπαίδευσης.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε στις εκπαιδεύσεις μας είναι τελευταίας τεχνολογίας, φέρουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Επικοινωνήστε μαζί μας