Εμπιστοσύνη – Επαγγελματισμός – Ακεραιότητα

Η προστασία της ανθρώπινης ζωής είναι τα θεμέλια του οργανισμού μας. Όλα ξεκινούν και τελειώνουν εκεί για αυτό και εμείς δίνουμε έμφαση σε υπηρεσίες ειδικού ενδιαφέροντος ώστε να μπορούμε να προστατεύουμε τη ζωής σας με τον ίδιο ζήλο που θα προστατεύαμε και τη δική μας. Είμαστε δίπλα σας σε κάθε έργο και κρίσιμη υποδομή που μπορεί να χρειαστεί την εξειδίκευσή μας στον τομέα της υγείας και της ασφάλειας ώστε να ενισχύσουμε την ανθεκτικότητά του σε ένα δυνητικά κρισιγενές περιβάλλον.

Αξιοποιούμε ένα συγκροτημένο και αξιόπιστο εργαλείο διερεύνησης της ψυχικής ροπής και υγείας για άτομα που εργάζονται σε τομείς ευθύνης και αναλαμβάνουν καθημερινά κρίσιμες εργασίες που αφορούν τη διαφύλαξη της ανθρώπινης ζωής όπως π.χ. πιλότοι, καπετάνιοι, ιατροί, νοσηλευτές, διασώστες, πυροσβέστες, προσωπικό ασφαλείας, διευθυντές κρίσιμων υπηρεσιών/υποδομών και CEO’s. Με το εργαλείο αυτό επιτυγχάνουμε εις βάθος διερεύνηση ειδικών μεταβλητών (περιστασιακή πρόληψη) διατηρώντας τους ανθρώπους και τις κρίσιμες υποδομές ασφαλείς.
Αναλαμβάνουμε την αξιολόγηση του προσωπικού σας μέσα από ειδικά πολυφασματικά μοντέλα σταθμίζοντας τα δεδομένα στις εκάστοτε ανάγκες της εταιρείας σας. Αξιολογούμε τη σωματική ικανότητα, την πνευματική διαύγεια και την επαγγελματική επάρκεια λαμβάνοντας υπόψη τα διεθνή δεδομένα υγείας και ασφάλειας αλλά και τις εκάστοτε εταιρικές ανάγκες. Μετά από κάθε αξιολόγηση, παρέχουμε μία εκτενή αναφορά προς την εταιρεία και τον εργαζόμενο με την απόδοση αλλά και τις αναγκαίες ενέργειες ώστε να ισοσκελίσει με τα διεθνή δεδομένα.
Είμαστε δίπλα σας σε κάθε μικρό ή μεγάλο βήμα παρέχοντάς σας συμβουλευτικές υπηρεσίες στην υγεία, την ασφάλεια και τη διαχείριση κρίσεων. Μέσα από το δίκτυο των συνεργατών μας σε όλο τον κόσμο (SMEs’) προσφέρουμε γνώσεις και λύσεις σε κάθε είδους πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσετε. Στόχος των υπηρεσιών μας είναι η αύξηση της ανθεκτικότητας τόσο των ανθρώπων όσο και των εταιρειών ή των κρίσιμων υποδομών που εργάζονται.
Είστε εταιρεία και επιθυμείτε να παρέχετε στο προσωπικό σας ή στους πελάτες σας νέες υπηρεσίες; Έχουμε τη λύση για κάθε είδους εταιρεία μέσα από το Business 2 Business του φορέα μας. Ελάτε σε επαφή μαζί μας και μέσα από μία ειδική φόρμα που θα σας αποσταλεί θα γίνει εκτίμηση και ανάλυση των αναγκών σας ώστε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή λύση σε outsourcing level. Χτίστε μαζί μας το σύγχρονο εκπαιδευτικό σας κέντρο ή αξιοποιείστε τις υπηρεσίες υγείας μας ώστε να γίνει η εταιρεία σας ακόμα πιο ανταγωνιστική.