Έμπνευση – πρωτοπορία – αριστεία

Η εκπαίδευση είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της εξέλιξης και μέσα από αυτή ανοίγονται νέοι ορίζοντες και επιτυγχάνονται νέοι στόχοι. Στη Meducation η διδασκαλία είναι ο τρόπος ζωής μας και ξεκινάει με εμάς πρώτους ως μαθητές και εν συνεχεία ως εκπαιδευτές. Αρχή μας είναι η συνεχιζόμενη κατάρτιση του προσωπικού μας και η διαρκής εξέλιξη αυτού με σκοπό την παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. Οι εκπαιδευτές μας είναι πτυχιούχοι επαγγελματίες υγείας και εκπαιδευτές ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ ή του Ε.ΣΥ.Δ.

Έχοντας ήδη δώδεκα συναπτά έτη εκπαιδευτικής δράσης σε Ελλάδα και εξωτερικό και γράφοντας συνολικά πάνω από 30.000 ώρες διδασκαλίας στην επαγγελματική επιμόρφωση ενηλίκων, αισθανόμαστε τη σιγουριά ότι δίπλα μας θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε. Οι τομείς που δραστηριοποιούμαστε αφορούν την επείγουσα προνοσοκομειακή φροντίδα, τα ενδονοσοκομειακά κλινικά φροντιστήρια, τις πρώτες βοήθειες, την υγεία και την ασφάλεια.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Εναρμονισμένα με τις τελευταίες υγειονομικές κατευθυντήριες οδηγίες (EBM) εκπαιδευτικά προγράμματα πρώτων βοηθειών για ενήλικες και παιδιά, μέσα από διαδραστικά σενάρια σε ένα ευχάριστο και δημιουργικό περιβάλλον.

Ειδικά διαμορφωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα πρώτων βοηθειών και επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας για προσωπικό σωμάτων ασφαλείας και ενόπλων δυνάμεων, με αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις διεθνώς.

Προγράμματα που εξειδικεύονται σε θέματα πολιτικής προστασίας και διαχείρισης ανθρωπογενών κρίσεων ή φυσικών καταστροφών και απευθύνονται σε ειδικά στελέχη πολιτικής προστασίας και εθελοντές/εθελοντικές ομάδες.

Προγράμματα πιστοποιημένα και διεθνώς αναγνωρισμένα στους τομείς των πρώτων βοηθειών, της πυρασφάλειας, της υγιεινής και ασφάλειας για οργανισμούς και εταιρείες. Παρέχονται και εξατομικευμένες εκπαιδεύσεις.

Προγράμματα επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας για επαγγελματίες υγείας με τη μορφή κλινικών φροντιστηρίων. Τα προγράμματα αυτά ενισχύουν τις πρακτικές δεξιότητες των επαγγελματιών υγείας στην κλινική τους πράξη.

Παρέχουμε ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα για διπλωματικό προσωπικό, δημοσιογράφους και στελέχη ειδικών υπηρεσιών που εργάζονται σε περιβάλλοντα υψηλού κινδύνου, πιλότους και καπετάνιους.

Οι πιστοποιήσεις μας

Συνδεθείτε με πάνω από 7,500 Μαθητές σε ολοκληρο τον κοσμο

Εκπαιδευτείτε μαζί μας και χτίστε την καριέρα που θέλετε!